Avem solutii adaptate pentru toate companiile mici, mijlocii si mari.
Investitiile noastre continue in utilaje avansate, certificari si in solutii de ambalare inovatoare, va aduc o contributie valoroasa. Acestea fac diferenta in deciziile de cumparare pentru consumatori atunci cand aleg un produs.

  • Garantam cea mai buna calitate a imprimarii flexografice datorita celei mai bune tehnologii si atentiei acordate inovarii.
  • Preparam automat culorile si formulele de arhivare utilizand software specializat.
  • Folosim tehnologii avansate care ne permit sa producem pungi din hartie pentru produse proaspete de panificatie, ca de exemplu pungile parafinate sunt mult mai rezistente si nu permit uscarea produsului in interior mai repede de 72 ore, deoarece parafina are proprietatea de a limita transferul de umiditate.
  • Detinem tehnologii speciale care ne permit sa producem pungi perfect etanse si rezistente la temperaturi de – sau + 100 grade Celsius.
  • Ne angajam sa protejam mediul inconjurator impreuna! Folosim reteta “COMPY” (Home Compost si OK Compost) care inseamna pungi de hartie 100% biodegradabile. Acest patent de renume mondial apartine companiei ACE PACKAGING Belgia, iar Romsac este partener din 2014. “COMPY” este cea mai verde punga din hartie din lume. Mai mult decat atat, contribuie la fertilizarea pamantului. Reteta fabricarii este secreta, iar calitatea de produs 100% GREEN este certificata de organismul European responsabil cu mediu inconjurator. O punga COMPY in 4 luni se dezintegreaza total!
  • Suntem in permanenta cautare si inovatie pentru produse noi sau de nisa. Din aceasta gama face parte si solutia “Anti-Firimituri“. De asemenea, am adaptat tehnologia cu si fara fereastra urmand ca in scurt timp sa obtinem brevetul acestei solutii.
  • Inovatia noastra a mers mai departe gasind solutia perfecta pentru a va ajuta sa tineti setul de pungi la indemana si sa desprindeti punga rapid. Sistemul “Liasse“ este solutia perfecta atat pentru toti comerciantii care doresc sa fie eficienti si rapizi cat si pentru uz personal.